Van Gogh Museum

Wel eens met je vingers
aan een van Gogh gezeten?

Voor het Van Gogh museum maakten we een zeer exclusieve verpakking. Deze doos bevat o.a. de sleutel van de koffer waar een ‘relievo’ in zit: een op ware grootte 3D-geprinte reproductie van een schilderij, waarbij kleur en reliëf zowel aan de voor- als achterkant tot in het kleinste detail kloppen. Een kopie die bijna niet te onderscheiden is van het origineel!

De doos is opgezet in grijsboard karton en beplakt met zwart linnen. De klep sluit door middel van onzichtbaar weggewerkte magneten. De voorkant van de klep is voorzien van een halfdiepe lasergegraveerde detailweergave van een schilderij van Van Gogh.
Het interieur van de doos heeft 3 verschillende niveaus. Het uniek genummerde certificaat -gemaakt van acrylaat- ligt onderin, daarbovenop ligt een boekje dat voorzien is van een huls. Het boekje heeft een hardgebonden band, óók voorzien van een halfdiepe lasergravure. De huls heeft een heel fijne laserstans aan beide zijden. Een map met preeg en uv-lak, gedrukt met koperinkt ligt bovenop en bevat een papieren echtheidscertificaat, ook voorzien van het unieke nummer.
In het interieur zit nóg een magneet verborgen: deze houdt de sleutel van de relievo-koffer vast.

Details

Object
Verpakking

Bijzonder
Onzichtbare magneetsluiting

Druktechniek
Offset,
Preeg

Veredeling
Lasergravure,
Uv-Lak,
koperinkt

Bindwijze
Cahiersteek gebrocheerd